Over De Oud-Hagenaar

Onafhankelijk en betrokken
De Oud-Hagenaar is een ideële non-commerciële krant, zonder enige binding met de overheid of een organisatie. Alle kosten worden gedekt door de verkoop van advertenties. De lezers en schrijvers die artikelen en foto’s aanleveren zijn onbezoldigd. De ingezonden artikelen zullen ook gebruikt worden op de website en sociale media (Facebook en Twitter) die aan De Oud-Hagenaar ter beschikking staan. Hergebruik van de artikelen en foto’s is aan de uitgever. Voor de vaste columnisten geldt een andere regeling.

Uitgave
Uw krant is elke twee weken in een oplage van tenminste 75.000 exemplaren gratis te krijgen, op circa 400 distributiepunten in Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Midden-Delfland, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Wassenaar.

Voor 54,90 euro per jaargang kunt u de krant thuis ontvangen per post, in Nederland. In andere landen van de EU voor 75 euro; daarbuiten voor 95 euro. Een abonnement vraagt u aan via de administratie. Het is het voordeligst om de krant na verschijning gratis als PDF te downloaden via onze website.

Hoofdredacteur
Ivar Lingen

Uitgever
Constant Martini

Helpdesk
Vragen of klachten over De Oud-Hagenaar? Neem contact op via telefoonnummer 070-2210584 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar).

Postadres
Postbus 26046
2502 GA Den Haag

Administratie
Jan Vos jr.

Advertentieverkoop
Brückel Reclame BV

Vormgeving
Reclamestudio Baasimmedia

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann