Boekwinkel

De Oud-Hagenaar heeft als ledenservice een boekwinkel geïntroduceerd.

Wij denken dat de 75.000 lezers van onze 14-daagse gratis krant, te verkrijgen via 400 afhaalpunten, ook grote interesse hebben voor wat er in hun stad zich heeft afgespeeld (Loosduinen, Scheveningen, Mariahoeve, Kijkduin, Transvaal en Schilderswijk) en alle andere stadsdelen en buurten die eronder vallen. Het zijn niet alleen Haagse boeken. Ook boeken uit het verspreidingsgebied zoals Voorburg, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Leidschendam en Wassenaar zijn van harte welkom. Romans, fotoboeken en verhalen gecreëerd door Hagenaars en verhalen die zich in Den Haag afspelen verdienen extra aandacht.

U kunt de boeken uit deze rubriek bestellen door overmaking van het gevraagde bedrag op rekeningnummer NL44 ABNA 0813 7269 48 t.n.v. FRT B.V. onder vermelding van de naam van het boek en vergeet niet uw adresgegevens te vermelden. Na ontvangst van dit bedrag kunt u het boek binnen 7 dagen tegemoet zien. De boeken kunnen ook gekocht en afgehaald worden in de winkel op de Roggeveenstraat 116 (hoek Prins Hendrikstraat 155).

Wilt u dat uw boek aan bovenstaande lijst wordt toegevoegd? Lees hier de voorwaarden en mail naar martini@deoud-hagenaar.email.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann