Oud-medewerkers Huize Morgenlicht (Nieboerweg)

In mijn zoektocht naar informatie over mijn wortels en achtergrond , probeer ik nu meer te weten te komen via mensen die vroeger in Huize Morgenlicht hebben gewerkt. Huize Morgenlicht was een opvanghuis voor ongehuwde moeders waar afstandskinderen konden worden afgegeven. Ik zou ontzettend graag in contact mogen komen met mensen die daar vroeger, dwz in 1966/1967, gewerkt hebben. Bent u dat misschien? Zou u dan contact met mij willen opnemen?

In het bijzonder ben ik op zoek naar mogelijke nabestaanden van Adriane Boender, geboren 01-04-1937 in Batavia (Nederlands-Indië) en helaas overleden op 07-10-2004 in Den Haag. Zij was in 1966/67 als verloskundige verbonden aan Huize Morgenlicht en heeft aangifte gedaan van mijn geboorte.Wat mijn vraag aan de nabestaanden zou zijn, is of men nog beeldmateriaal heeft uit die tijd.

Alle informatie over Huize Morgenlicht uit 1966-1967 is van harte welkom.

Antoinet Bomhof (Marianne Molsbergen)
mar.molsbergen@planet.nl

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann