Dozy, Beaky, Mick & Tich op 152e Sound of the Sixties

Zabadak, Bend it, The Legend of Xanadu en Don Juan van Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich. Wie kent deze hits uit de jaren zestig niet? Internationaal heeft de band met deze songs alle hitparades bestormd. Niet zonder trots is het de organisatie van de Sound of the Sixties gelukt om deze groep voor een spetterende en authentieke jaren 60 avond op het podium te krijgen. Naast deze Engelse formatie wordt de avond verder ingevuld door de groep Westcoast uit Den Haag en de St. John’s Family Soul Band.

Terug naar de jaren 60! De liefhebbers kunnen elkaar ontmoeten en onder het genot van een hapje en een drankje weer genieten van de muziek uit die tijd. En… er kan worden gedanst!

Dozy, Beaky, Mick & Tich
Na het vertrek van Dave Dee is de band verder gegaan met de verkorte naam Dozy Beaky Mich & Tich. In deze samenstelling speelden zij nog jaren en brachten het album “Fresh Air” uit met de single “Mr. President”. Vervolgens startten zij “een jaren 60 bar” in de buurt van Marbella in Spanje. Toen dit zakelijke avontuur was beëindigd hebben zij de muzikale draad weer opgepakt. En hoe! De band brengt nog steeds de muzikale gemoederen op podia in Engeland en het vaste land van Europa op hol met een perfecte performance van hits uit de jaren 60.

De Haagse band Westcoast is door twee broers opgericht en bestaat met de 2 andere leden al ruim 15 jaar. Behept met uitstekende zangkwaliteiten zijn zij in staat om op authentieke wijze de muziek van The Beatles en Byrds ten gehore te brengen!

The St. John’s Family Soul Band uit het oosten van het land bestaat uit twaalf leden, waarin blazers niet ontbreken. Zij brengen muziek ten gehore van onder andere natuurlijk Aretha Franklin en James Brown, Otis Redding, Arthur Conley, etc. En natuurlijk mag dj John van Alff niet ontbreken.

Op 3 november a.s. wordt de avond gehouden bij Dekker Sport, Party en Conferentiecentrum, Scheglaan 12 te Zoetermeer. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Aanvang 20.15 uur en de zaal is open vanaf 19.45 uur. Kaarten: € 20,–. Te reserveren via: www.soundofthe60s.nl of 079-3316482.

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann