Vul de enquête in!

De Oud-Hagenaar bestaat binnenkort 10 jaar. We krijgen vrijwel alleen maar positieve commentaren. En daar zijn we natuurlijk blij mee! Dat geeft ook moed om te kijken of we de komende 10 jaar verder kunnen gaan.

Met deze enquête hopen we beter op uw wensen in te spelen en zo een betere krant te maken. Uw gegevens (naam en mailadres) gebruiken we alleen voor deze enquête (om eventueel contact met u op te nemen). Uw gegevens worden dus niet bewaard of gedeeld met derden.

Onder de inzenders worden drie prijzen verloot: het boek Filosofische wandelingen door Den Haag (t.w.v. 15,95 euro), het boek Haagse momenten van Cor van Welbergen (t.w.v. 15,95 euro) en een waardebon te besteden bij Comfortland (t.w.v. 25 euro).

Alvast bedankt voor uw moeite!

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann