Dierendag

De oproep in De Oud-Hagenaar over oude Haagse cafés heeft veel reacties opgeleverd. Het waren er zelfs zoveel, dat we ook de komende tijd nog artikelen hierover kunnen plaatsen. Mocht u uw herinneringen aan oude Haagse cafés nog willen delen, dan kunt u uw artikelen gerust opsturen.

Op 4 oktober is het dierendag. Dierendag is een dag die wereldwijd op de agenda staat als een moment waarop extra aandacht wordt besteed aan de dieren. Ook in De Oud-Hagenaar willen we hier graag aandacht aan besteden, maar ook hierbij is uw hulp geboden. U kunt denken aan de dieren op de Haagse kinderboerderijen, maar ook aan muizen, ratten en duiven. Verhalen over honden, kanaries en katten zijn natuurlijk ook welkom.

Vergeet niet vooral ook (oude) foto’s mee te sturen! Het liefst via de mail. We zijn benieuwd naar uw creativiteit!

Ivar Lingen (hoofdredacteur)
redactie@deoud-hagenaar.email

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann