Monumententocht op 8 september: een combi van vier monumenten

Op zaterdag 8 september – Open Monumenten Dag – organiseert de Stichting Pakschuit Nooit Gedacht vanaf Delft een tocht met gasten naar molen Windlust in Wateringen en druivenkwekerij Sonnehoeck in Kwintsheul.

Tijdens een stapvoetse vaartocht door Delft, Sion en het Westland kunt u genieten van de omgeving en het rustige ritme van de antieke motor van de pakschuit. Koffie, thee en drankjes zijn aan boord. Vanaf de Zweth, nabij de Bonte Haas, per antieke bus naar molen Windlust voor een korte bezichtiging. De aankomst bij Sonnehoeck is een stap terug in de tijd: u waant zich in de negentiende eeuw. Na koffie of thee, lunch en een uitgebreide rondleiding met druivenproeverij worden de gasten per antieke bus van het Haags Bus Museum weer terug gebracht naar Delft. De tocht kan ook andersom worden gemaakt: ’s ochtends stapt u in Delft in de antieke bus die u naar de druivenkwekerij Sonnehoeck brengt. Na koffie of thee volgt een uitgebreide rondleiding met druivenproeverij. Vervolgens per bus naar molen Windlust voor een korte bezichtiging en daarna naar de Zweth om aan boord te gaan van de pakschuit Nooit Gedacht. De lunch wordt genoten aan boord van de pakschuit die u weer terug brengt naar Delft. Ondertussen geniet u van de omgeving die er vanaf het water heel verrassend uit ziet.

Voor deze 2 speciale dagarrangementen, inclusief koffie, thee, lunch en rondleiding kunnen maximaal 24 personen per tocht inschrijven via de website pakschuitnooitgedacht.nl onder “vaartochten”. De kosten bedragen € 37,50 per persoon all-in en de inschrijving sluit op 7 september. De beide tochten gaan door bij minimaal 10 deelnemers per tocht.

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann