De Oud-Hagenaar bestaat bijna 10 jaar

In februari 2019 bestaat De Oud-Hagenaar tien jaar en zijn er 250 exemplaren verschenen. De oplage van De Oud-Hagenaar groeide van 33.000 exemplaren per 14 dagen naar 75.000. En het aantal afhaalpunten bereikte in dit jaar de 400.

De waardering en de enthousiaste commentaren en brieven zijn er in groten getale. Hoe gaan we verder in 2019? Dat is afhankelijk van u. Als u doorgaat met het insturen van verhalen over hoe het leven in de stad vroeger was, dan zit dat wel goed. We hebben eigenlijk wel paar adverteerders meer nodig. Zeker als we meer bijzondere nummers willen maken.

Om de toekomst met groter vertrouwen tegemoet te zien: neem een steun-abonnement op De Oud-Hagenaar en ontvang 26 nummers een heel jaar bij u thuis. De abonnementsprijs voor dit steun-abonnement is 60,00 euro.

Wilt u een donatie doen of een gift geven t.b.v. het 10-jarige bestaan van onze gratis krant, dan zijn we u ook ontzettend dankbaar. Alle donateurs en steunabonnementhouders worden – als ze dat willen – dan vermeld op de Kerstbijdrage van 2018.

Vul voor het steunabonnement onderstaande bon in of maak 60,00 euro over op rekeningnummer NL44 ABNA 0813 7269 48 t.n.v. FRT B.V.

Vermeld dan wel ‘steunabonnement’ en ‘ja’ of ‘nee’ als u in het Kerstnummer vermeld wilt worden.

Donaties en giften kunnen op hetzelfde bankrekeningnummer worden overgemaakt. Vermeld op uw overschrijving ‘ja’ of ‘nee’ als u in het Kerstnummer als donateur van onze krant wilt worden vermeld.

De Oud-Hagenaar

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann