Reactie Kurhaus-elftal

Het toernooi om de Piet Moeskopbeker werd gespeeld op de velden van v.v. de Ooievaar in het Zuiderpark. Niet op de woensdag, maar op de maandagmiddag. De volgende teams namen er aan deel: de Haagse Taxi-chauffeurs, de Oefenmeesters met o.a. Rinus Loof, Theo Timmermans, Cor van het Hart, de gebroeders Tap en soms Ernst Happel. Hotel Kurhaus, Hotel Wittebrug, Parkhotel samen met restaurant Table du Roi in den kleine lekkerbek, Brandweer Den Haag en Avio Diepen Ypenburg. Als bijsluiter een foto van het team van Hotel Wittebrug, waarin ik zelf speelde, derde van links. In het midden, in kostuum; de heer Reichard (directeur) en geheel rechts de heer Van Mook (oberkelner).

Aad van der Toorn
aadvandertoorn@gmail.com

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann