Beeld consultatiebureau

Begin februari 1954 keurt de gemeenteraad het plan goed om nieuwe consultatiebureaus te bouwen. Een van die nieuw te bouwen bureaus komt aan de Maarsbergenstraat 171. Het wordt een gebouw voor schooltandverzorging, geneeskundig schooltoezicht en het doet dienst als consultatiebureau. Heel wat Hagenaars op leeftijd zullen het gebouw hebben bezocht. Aan de gevel van dat gebouw, aan de zijde van de Baambruggestraat, hangt een beeldje.

Het Collectie Escamp Team promoot kunst in openbare ruimte en geeft flyers uit met routes langs kunstwerken. Voor onze nieuwe kunstroute zijn wij op zoek naar gegevens over dit beeldje. Weet een van de lezers bijzonderheden over dit beeld? Wanneer is het geplaatst? Wie heeft het gemaakt?

Piet Vernimmen
piet@pietvernimmen.nl

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann