Sjaak Bral en Javier Guzman met The Backstage Comedy Tour in première in Den Haag

Een fonkelnieuw theaterconcept dient zich aan in de Nederlandse theaters; The Backstage Comedy Tour. Tijdens deze nieuwe, uit Groot-Brittannië overgewaaide cabaretvorm, leunen theaterbezoekers niet meer ouderwets anderhalf uur achterover in hun stoel, maar worden ze achter de schermen vermaakt door comedians.

Voor het eerst krijgen de bezoekers de kans om achter de schermen van het theater te kijken. Een tour waarbij letterlijk het hele gebouw gebruikt wordt. U komt op plekken waar normaal alleen de artiest komt. Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw, wachten artiesten het publiek op. Denk hierbij aan de kleedkamers, de artiestenfoyer en het zijtoneel. Een kwartiertje, hooguit. Daarna gaat u weer door naar de volgende spannende ruimte en volgende act. Exceptioneel leuk voor het publiek én exceptioneel leuk voor de artiest!

The Backstage Comedy Tour gaat op woensdag 9 mei om 20.00 uur in première in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Niemand minder dan de geboren en getogen Hagenees Sjaak Bral doet mee tijdens deze show.

Naast Sjaak Bral spelen artiesten als Javier Guzman, Marco Lopes, Thijs van de Meeberg, Victor Luis van Es, Jim Speelmans, Kim Schuddeboom, Grof Geschud, Fabian Franciscus, Emiel van der Logt op 9 mei mee in deze productie.

Ga een geweldige avond tegemoet en mis deze unieke beleving niet! Kaarten reserveren kan via  www.hnt.nl/backstagecomedytour.

Foto: Ministerie van Beeld

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann