Wie herinnert zich nog de Centrale Werkplaats van de PTT?

Op 17 april zijn mijn ouders (Guus en Truus Molier-Woerlee) 65 jaar getrouwd! Zij hebben elkaar destijds leren kennen op hun werk in de Centrale Werkplaats van de PTT aan de Binckhorstlaan (nu BINK36). Mijn vader was kostprijscalculator en mijn moeder werkte op de boekhoudafdeling tussen 1940 en 1950. We willen er een feestelijke dag van maken met uiteraard een bezoek aan de Binckhorstlaan.

Ik zou voor die gelegenheid graag in contact willen komen met oud-collega’s die mijn ouders hebben gekend en nog herinneringen hebben uit die tijd. Het is fantastisch als er lezers zijn die nog over foto’s beschikken van de Centrale Werkplaats. Uw reactie is zeer welkom. Hartelijk dank vast!

Jeannine Molier
jeannine.molier@gmail.com
06-53339223

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann