Prinses Irene Brigade bij Quick Steps en V.U.C. in 1945

Na de Tweede Wereldoorlog speelde de Prinses Irene Brigade in de maanden mei, juni, juli en augustus 1945 diverse voetbalwedstrijden op de velden van Quick Steps en V.U.C. in Den Haag tegen o.a. de Ned. Binnenlandse Strijdkrachten, Quick Steps, Zuiderparkelftal, V.U.C., H.B.S., elftal 1e en 2e klasse KNVB-spelers, e.a. Ik zou graag willen weten, hoe die organisatie tot stand kwam en welke personen in die organisatie zaten. De namen van de spelers van de Prinses Irene Brigade en/of voor die wedstrijden ook programmaboekjes werden uitgegeven, het bezoekersaantal en verslagen van die wedstrijden. De kranten zijn pover daarover. Zijn er nog spelers van beide partijen, die mij meer over die wedstrijden kunnen vertellen? Of bezoekers van deze matches? Of personen die nog foto’s of ander materiaal bezitten? Ik hoor heel graag van jullie.

Willem F. Cupedo
douwe.tombe@outlook.com
010-2652845

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann