Familie De Niet

Dit jaar zal een genealogisch (stamboom) boek verschijnen over de familie De Niet. Iedereen in Nederland met de naam De Niet stamt af van dezelfde persoon. De oudst bekende stamvader is Joost Jan de Niet. Hij woonde in Heusden. Zijn nazaten zijn via Rotterdam in Den Haag en Scheveningen terechtgekomen. Al in het begin van de twintigste eeuw verspreidde de familie zich over het hele land en daarbuiten. Alhoewel de familie enkele vooraanstaande reders en notabelen kende waren er ook vele vissers in de familie die zich op zee begaven met het risico nooit meer terug te keren. Helaas zijn er teveel op zee ‘gebleven’. Onder de notabelen bevonden zich doktoren, hoge ambtenaren en zelfs een voorzitter van de Eerste Kamer.

Het boek kan alleen compleet worden met hulp uit de familie. Wij zijn daarom opzoek naar gegevens, vooral van de laatste (huidige) generaties en oude en nieuwe foto’s uit de familie. Kunt of wilt u helpen? Neem dan contact op.

Evert de Niet
070 354 2053
evertdeniet@kpnmail.nl

Frans van Min
070 345 9434
boekdeniet@ziggo.nl

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann