27 januari: de Gele Tram rijdt het nieuwe jaar in

Op zaterdagmiddag 27 januari kunt u het nieuwe jaar in rijden tijdens een rondrit in Den Haag en Scheveningen met de Gele Tram (HTM 58 of 77).

Tijdens deze Nieuwjaarsrit zullen we u als deelnemer naast een speciaal Nieuwjaarshapje ook een toepasselijk Nieuwjaarsdrankje bieden. Vertrek om 13.30 uur bij de remise Scheveningen, via lijnen 9 en 11 naar zee; alwaar pauze aan zee met een feestelijke Nieuwjaarsdrank en -versnapering. Terugkomst rond 15.15 uur. Maximaal 30 plaatsen beschikbaar. Bij veel interesse een tweede rit rond 16.00 uur. Opbrengst voor de restauratie van de open en straks oudste rijdende HTM-tramwagen. Deze open paardentramwagen uit 1896 wordt gerestaureerd als aanhangwagen voor de elektrische tram (zo gereden van 1905-1947).

Ritprijs bedraagt 19 euro; een kinderkaartje (tot 12 jaar) bedraagt 12,50 euro. Intekenen via rit-ts-schev15@hotmail.com. Daarna ontvangt u bericht voor betaling, na betaling bent u zeker van uw plaats. Meer informatie over onze historische tramrijtuigen en ritten, zie op tramwegstichting.nl.

Een gezond 2018 en samen verder op weg om de 402 weer op de baan te krijgen.

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann