Nieuwjaarsritten Den Haag e.o. met historische kleine Blauwe en grote Gele Tram

Zaterdagmiddag 20 januari rijdt u met de kleine Blauwe Tram A327 en de grote Gele HTM 58 een Nieuwjaarsrit ten bate van de restauratie van de HTM 402. Dit oudste inzetbare Nederlandse tramrijtuig, de HTM 402 (open ex-paardentramwagen uit 1896), zal worden gerestaureerd als aanhangwagen voor de elektrische tram (zo gereden van 1905-1947). Vertrek om 15.00 uur vanaf remise Scheveningen via Haagse binnenstad naar Station-Voorburg (pauze); terugkomst rond 17.00 uur. Deze Blauwe Tram heeft 17 zitplaatsen, de Gele Tram 30 zitplaatsen. Beide trams zijn verwarmd. Nog 12 plaatsen heen beschikbaar in de Gele Tram.
Op zaterdagmiddag 27 januari zal er met de grote Gele Tram een Haagse Nieuwjaarsrit gereden worden vanaf Scheveningen via binnenstad en lijn 11: vertrek om 13.30 uur van remise Scheveningen, pauze op eindpunt lijn 11, terugkomst rond 15.10 uur. Bij veel interesse een 2e rit. Deze Nieuwjaarsritten zal u deelnemer naast de rit ook een speciale nieuwjaarsversnapering en een toepasselijk drankje bieden. Ritprijs rondrit bedraagt 19 euro per volwassene en 12,50 euro voor kinderen tot 12 jaar. U kunt intekenen via rit-ts-schev15@hotmail.com voor uw plaatsreservering. Daarna ontvangt u bericht voor betaling, na betaling bent u zeker van uw plaats. Voor meer informatie over onze historische tramrijtuigen en ritten, zie tramwegstichting.nl.
Een gezond 2018 en samen verder op weg om de 402 weer op de baan te krijgen.
Namens de rittenrijders van de Werkgroep HTM 402,
Eric den Hamer
Foto: TS-Scheveningen, E. den Hamer

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann