Onderweg in kerstsferen met de Blauwe en Gele Tram

Op zaterdag 16 en 23 december 2017 organiseert de Tramweg-Stichting een gezellige sfeervolle rit met fraai historisch trammaterieel voorafgaand aan Kerstmis. Er zal worden gereden met materieel van de Blauwe en de Gele tram (de interlokale trams tussen Den Haag en Leiden die tot 1961 reden).

Om 14.00 uur wordt u afgehaald vanaf het opstelspoor voor het station Den Haag Centraal (100 meter vanuit de uitgang naar links lopen). Er volgt een sfeervolle tramrit door Den Haag dat natuurlijk helemaal in kerststemming is. Aangekomen bij station Voorburg wordt gepauzeerd en krijgt u glühwein, chocolademelk en een heerlijke oliebol aangeboden. Tussen ca. 16.30 en 17.00 uur zijn de trams (die goed zijn verwarmd) weer terug bij Den Haag Centraal, zodat we de schemering zullen meemaken.

De rit kost 20 euro per persoon en is inclusief de versnaperingen. U kunt u opgeven via het mailadres tonslootmaker@planet.nl door opgaven van: Kerstrit 2017, zaterdag 16 december of zaterdag 23 december, aantal personen, uw mailadres en/of telefoonnummer en het juiste bedrag over te maken naar bankrekening NL87 INGB 0001 5651 98 van A.J.M. Slootmaker te Voorburg.

Hij kan na ontvangst u via de mail bevestigen dat u deelnemer bent en kort van te voren nog informatie toesturen. Het aantal deelnemers per rit is beperkt tot 45 personen.

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann