De eeuw van uw leven nu ook in Delft

Het cabaretesk toneel De eeuw van uw leven is ook in Delft te zien! Vanwege de bomvolle zalen in diverse stadswijken in Den Haag en dorpskernen van de gemeente Westland, wordt De eeuw van uw leven nu ook in Delft opgevoerd en wel op zaterdag 25 november a.s., aanvang 14.00 uur in de toneelzaal van GGZ Delfland aan de St. Jorisweg 2 te Delft, zaal open om 13.30 uur.

U wordt meegenomen op een tijdreis door de twintigste eeuw in Delft, Nederland en de gebeurtenissen om ons heen. Quizjes, bekende songs en liedjes, films en foto’s laten de tijd herleven.

Waarschijnlijk houdt u van geschiedenis en die van Delft in het bijzonder. Wat u wordt geboden en te zien krijgt, is dat allemaal, inclusief een originele en leuke middag. De Stichting Samenwerkende Bonden voor Ouderen (SSBO) kan u een kaartje aanbieden voor een van de komende voorstellingen voor een zeer gereduceerd tarief. Dat de prijs zo laag gehouden kan worden, is mede te danken aan financiële bijdragen vanuit de ouderenbonden en de federatie voor ouderen.

Tijdmachine
Senioren hebben de meeste tijd van hun leven doorgebracht in de twintigste eeuw. In het toneelstuk komt u in een tijdmachine. Houdt uw stoel goed vast. Op zaterdag 25 november om 14.00 uur gaat u op reis door de twintigste eeuw. Beginpunt is het jaar 1900 met verhalen zoals u die kent van uw grootouders. De reis is afgelopen zodra de tijdklok 1999 slaat. U wordt ontvangen door twee reisleiders en vervolgens stapt u uit tijdens de crisisjaren 30, de oorlogsjaren 40-45 met verhalen van uw ouders, de jaren 50, toen u naar school ging en de jaren 60-70. U beleeft elke periode met liedjes, quizjes, films en foto’s. Met unieke archiefbeelden uit het Delfts archief. Als klap op de vuurpijl ontmoet u koningin Wilhelmina. Het programma is cabaretesk en informatief. U beleeft de gehele twintigste eeuw opnieuw.

De voorstelling wordt opgevoerd zaterdagmiddag 25 november 2017 in de Theaterzaal van GGZ Delfland aan de St. Jorisweg 2, aanvang 14.00 uur. Bent u slecht ter been? Geen probleem, speciaal vervoer kan worden geregeld, bij aanmelding per mail. De entree bedraagt 2 euro, inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. Kaarten zijn te bestellen door een bedrag van 2 euro per persoon over te maken aan Stichting Samenwerken Bonden voor Ouderen, bankrekeningnummer NL22 INGB 000 687 97 37 onder vermelding van het aantal gewenste kaarten voor De eeuw van uw leven! Kaarten worden op uw naam gereserveerd en liggen klaar bij de ingang van de zaal. Een mailtje sturen kan ook naar penningmeester@ssbodelft.nl.

Kaarten aan de zaal kosten 4 euro p.p. De eeuw van uw leven is een productie van Theater in Feite met medewerking van het archief van de gemeente Delft, Fonds Sluyterman van Loo en Fonds 1818.

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann