Aardige tip voor oldtimer-liefhebbers

Tijdens mijn vakantie heb ik een bezoek gebracht aan RD Classics in Emmerich am Rein, gevestigd aan de Dechant Sprünkenstrasse 50. Ruim 400 oldtimers staan opgesteld in een schitterende showroom. De auto’s zijn stevig aan de prijs, schrik niet, vanaf rond de 70.000 euro. Stuk voor stuk zijn de voertuigen van top tot teen gerestaureerd, indien voorzien van lederen bekleding, is deze vaak volledig vernieuwd. Een bezoek aan RD Classics is zeer de moeite waard!

Een volkomen verrassing was dat ik hetzelfde type Ford Tudor aantrof dat in 1929 door mijn grootvader J.P. van der Geest was aangekocht bij de toenmalige Ford-dealer N.V Auto Service aan de Hoge Wal 13 in Den Haag, voor een bedrag van 2152,50 gulden. De in Emmerich aangetroffen Ford Tudor was nog niet volledig gerestaureerd, maar had wel – anno 2017 – een voorlopig prijskaartje eraan hangen van 38.500 euro.

Egbert van der Geest
zafira@kabelfoon.net

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann