Reünie De la Reyschool op zaterdag 11 november 2017

Hartstikke toffe school. Ik ben er leerling geweest vanaf 1940 (!), in de oorlog dus. Bij meester Nawijn en juf Rietberg. Honderdjarig jubileum. Dat is een feestje waard. En ik roep al mijn oud-klasgenoten hierbij op om op de reünie aanwezig te zijn. Dat wordt een bijzonder weerzien, gegarandeerd. Ik ben 85 jaar en hoop vanuit Zwolle aanwezig te zijn. Eerst in de ochtend een oud-vriendinnetje op zoeken in het verzorgingstehuis en daarna óp naar de oude (vertrouwde) school. Ik heb mezelf nog niet aangemeld, want: bijna 86 jaar, dan maak je geen afspraken meer op langere termijn, hè?! Gefeliciteerd met het 100-jarig bestaan, De la Reyschool.

Jan van Wijngaarden
jvanwijngaarden74@hotmail.com

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann