De zorg: hoe ging dat vroeger?

Het regeerakkoord is nog maar net gepresenteerd en de discussies laaien al weer op. Onder meer over de gezondheidszorg, een sector waarin de kosten in toenemende mate stijgen. Maar hoe ging het vroeger? Hoe was het om te werken in de Haagse zorg en waren er toen ook al bezuinigingen? Bibliotheek Den Haag is voor de Haagse Herinneringen verhalentafel ‘Werken in de zorg’ benieuwd naar de herinneringen van ervaringsdeskundigen. Hun verhalen worden in een reeks bijeenkomsten in de Centrale Bibliotheek besproken, vastgelegd en uiteindelijk verwerkt tot een Digi-Tale (een superkort filmpje).

De bijeenkomsten zijn vanaf 27 oktober bij te wonen. Opgeven kan bij: Saskia Kuus, via saskia.kuus@denhaag.nl of 070-3534442. Meer informatie via bibliotheekdenhaag.nl.

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann