Tramrondrit met de Blauwe Tram NZH A327

Op zaterdag 15 juli gaan we met de kleine Blauwe Tram de volgende route rijden ten bate van de HTM 402: Statenlaan (naast het eindpunt lijn 16), via Eisenhowerlaan en Plein naar Vijverberg en CS, via Schedeldoekshaven en Hofweg naar Vijverberg en Voorhout, dan via Koningskade naar Scheveningen-Noorderstrand. Vandaar naar het eindpunt van lijn 11 aan zee en dan terug naar het beginpunt naast lijn 16.

De geschatte rijtijd is vijf kwartier met mogelijk een of twee fotostops. Deze tram heeft maar 15 zitplaatsen en plusminus 6 staanplaatsen. Ritprijs: 10 euro per persoon. U kunt intekenen via rit-ts-schev15@hotmail.com voor uw plaatsreservering.

Eerste rit: 11.00 uur vertrekken van Frankenslag na vertrek diensttram. 12.15 uur terug op Frankenslag.

Tweede rit: 13.00 uur vertrekken van Frankenslag. 14.15 uur terug op Frankenslag.

Bij voldoende belangstelling de derde rit: 15.00 uur vertrek van Frankenslag. 16.15 uur terug op Frankenslag.

Mogelijkheid om na laatste rit (tweede rit of derde rit) mee te rijden tot halte Gouden Regenstraat.

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann