Gerard van Loon

Wellicht zijn onder uw lezers mensen die bokser Gerard van Loon gekend hebben. Hij kwam uit Den Haag en heeft o.a. op 17 november 1941 in de Dierentuin in Den Haag gebokst tegen Jo de Groot.

In totaal heeft hij 62 wedstrijden gebokst, waarvan zijn eerste wedstrijd op 21 september 1931 plaats vond en zijn laatste op 18 maart 1946. De wedstrijden vonden vooral plaats in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Polen. Enkele Nederlandse tegenstanders uit die tijd zijn: Huib Vermulm, Nico Droog, Theo Sas, Paul Holman, Louis Wilms, Rienus De Boer, Jo de Groot, Victor Vandenbroeck, Nico Driessen, Dorus Elten, Luc van Dam, George Mulder en Jan Klein. Wie heeft informatie over hem?

Ron van Loon
ron.irma@ziggo.nl

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann