Wethouder Rabin

Eigenlijk is het wethouder Rabin Baldewsingh. Hij is van de Partij van de Arbeid (PvdA). Het gezicht van het bestuur en PvdA in de stad Den Haag.

Na het vertrek van de beste burgemeester van na de oorlog, Jozias van Aartsen, is hij de meest zichtbare bestuurder van Den Haag. Elke dag in de week, zaterdag en zondag niet uitgesloten, is hij op bezoek bij Haagse evenementen en activiteiten. Niet alleen bij de hotemetoten. Maar gewoon bij de sportclub, het wijkfeest of opent hij een buurtactiviteit – ook al zijn er maar twintig mensen aanwezig. Iedereen telt. Hij staat in de voetsporen van de grootste Haagse PvdA-wethouder als het gaat om menselijke betrekkingen tussen bestuur en de Hagenaars, namelijk Piet Vink. De lezers van De Oud-Hagenaar zullen hem nog wel herinneren als een aimabel mens met een groot hart voor de mens en de stad. En bovenal PvdA’er.

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann