Houdt Dapper Vol

Op 21 mei speelt HDV 1 een erewedstrijd tegen oud ADO Den Haag, aanvang 14.30 uur. ADO komt met coryfeeën als Rick Hoogendorp, Frans Danen en Michael Mols. Aftrap is door de Haagse iconen Lex Schoenmaker en Aad Kila.

Op 28 mei houdt HDV een reünie voor alle oud-leden. Er zijn al veel aanmeldingen binnen en het belooft een leuke dag te worden, aanmelden reuniehdv@gmail.com. Op 2 juni houdt HDV voor genodigden de officiële receptie. Uitgenodigd zijn alle voetbalverenigingen uit de regio Den Haag, de KNVB, de gemeente Den Haag en sponsors van HDV. Op 3 juni vieren de leden met aanhang het 100-jarig bestaan van HDV met een groot feest in het clubgebouw. In het kader van het 100-jarig bestaan van HDV is een kroniek gemaakt waarin de geschiedenis van HDV is beschreven. Kijk op de site houdtdappervol.com. Het bestuur van HDV is de sponsors van ons 100-jarig jubileum zeer erkentelijk.

Addie van Rijn
reuniehdv@gmail.com

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann