Lezersaanbieding: De eeuw van uw leven!

Reprise! Vanwege de meer dan bomvolle zaal in maart, organiseren we deze voorstelling opnieuw en wel op zaterdag 20 mei. Aanvang: 14.00 uur. We nemen u mee op een tijdreis door de twintigste eeuw in Den Haag, Nederland en de wereld. Quizjes, zingen, films en foto’s.

Als lezer van De Oud-Hagenaar houdt u van geschiedenis en van (oud) Den Haag. Wat wij u bieden is dat allemaal, inclusief een leuke middag. In samenwerking met de redactie van De Oud-Hagenaar kunnen we u een kaartje voor deze voorstelling aanbieden voor een gereduceerd tarief.

Tijdmachine
De meeste tijd heeft u doorgebracht in de twintigste eeuw, we zetten u in een tijdmachine: Houd uw stoel goed vast! Op zaterdagmiddag 20 mei om 14.00 uur gaat u op tijdreis naar de twintigste eeuw. Het jaar 1900 is het beginpunt. De reis is afgelopen zodra de tijdklok 1999 slaat. U wordt ontvangen door twee reisleiders en vervolgens stapt u uit tijdens de crisisjaren 30, de oorlogsjaren 40-45, de jaren 50 en de jaren 60/70. U beleeft elke periode met liedjes, quizjes, films en foto’s. Met unieke archiefbeelden uit het Haags Gemeentearchief. Als klap op de vuurpijl ontmoet u minister-president Colijn en koningin Wilhelmina. Het programma is cabaretesk en informatief. U beleeft de gehele twintigste eeuw opnieuw.

Op zaterdagmiddag 20 mei 2017 wordt deze voorstelling opgevoerd in het Theater de Steeg aan het Westeinde 165 aanvang 14.00 uur. Bent u slecht ter been? Geen probleem, de wijkbus rijdt voor u. De entree bedraagt 2 euro, inclusief een kop thee of koffie in de pauze. Kaartjes zijn te reserveren door per persoon 2 euro over te maken aan: Stichting 1 wereld bankrekeningnummer NL54 INGB 0009516882 onder vermelding van: De eeuw van uw leven 20 mei. De kaartjes worden dan op uw naam gereserveerd. Een mailtje sturen kan ook: stichting1wereld@outlook.com.

Kaartjes aan de zaal kosten 4 euro.

Een productie van Theater in Feite en Stichting 1 wereld, met medewerking van het Haags Gemeentearchief, De Oud-Hagenaar, Fonds Sluyterman van Loo, Roomsch Catholiek Oude Armen Kantoor en de Gemeente Den Haag.

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann