John van der Geest halve eeuw verhuizer

Van Paleis Soestdijk tot verhuizingen binnen Zwitserland of het verhuizen van bijzonder antiek. John van der Geest, telg van de familie, is maar liefst 50 jaar verhuizer. Een uniek jubileum! Hij maakte in die jaren bij UTS Van der Geest Verhuizingen van alles mee.

Hij is inmiddels met pensioen, maar kan het verhuisvak toch niet missen. Verhuizen zit hem in het bloed. Zijn vader, ooms, allen zitten in het verhuisvak.

Het contact met de collega’s en de klanten spreekt hen aan. Als verhuizer kun je op een belangrijk moment in iemands leven het verschil maken. Verhuizen is toch altijd een emotionele gebeurtenis. ‘Het geeft voldoening als wij de mensen daarbij goed van dienst kunnen zijn. Wij nemen hun verhuiszorgen graag uit handen’, aldus John van der Geest. ‘Dat doen we al vele decennia en ik doe het nog steeds met veel plezier.’

Speciaal verzoek
‘John van der Geest is sinds 1966 werkzaam geweest bij ons bedrijf’, vertelt Hans van der Geest, oud-directeur van UTS Van der Geest Verhuizingen. Hij is begonnen bij zijn vader, Jan van der Geest, die samen met twee broers Tinus en Charles in 1926 het bedrijf startte. John heeft zich verdienstelijk gemaakt voor vele cliënten. Hij was specialist in het verpakken van antiek en het monteren en demonteren van meubilair. Vele klanten heeft hij door Europa verhuisd. Het gebeurde zelfs dat hij voor verhuizingen binnen Zwitserland werd gevraagd. Gewoon omdat zij John er graag bij wilden hebben. Dat is prachtig en meer keren voorgekomen, ook in andere landen.’

Gedreven verhuizer
‘Een bijzondere herinnering hebben we aan de verhuizing van Paleis Soestdijk. Zo’n zeven weken duurde deze grootscheepse verhuizing, waarbij John een hoofdrol had om alles in goede banen te leiden’, vertelt Hans van der Geest. ‘Hij heeft een grote rol gespeeld in de huidige, goede reputatie van Van der Geest Verhuizingen, waarvoor wij hem veel dank zijn verschuldigd. Ook na zijn pensionering in 2013 is hij nog regelmatig voor cliënten ingeschakeld. Dat deed hij altijd met veel plezier.’ Zo’n grote betrokkenheid bij het vak zie je maar zelden. Maar bij Van der Geest Verhuizingen vind je die gedrevenheid dus wel.

UTS Van der Geest Verhuizingen
Familiebedrijf UTS Van der Geest Verhuizingen biedt verhuizingen op maat voor particulieren, scholen, bedrijven en zorginstellingen. Betrokkenheid, service en vertrouwen staan al sinds de oprichting in 1926 hoog in het vaandel. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een regionale speler van formaat. De verhuisteams hebben vakkundig opgeleide specialisten. De combinatie met onze gedreven verhuisdirigentes zorgt dat klanten desgewenst de volledige organisatie rond de verhuizing uit handen kunnen geven. De dienstverlening van Van der Geest Verhuizingen past zich volledig aan op de specifieke situatie en wensen van de klant. Het gaat om verhuizingen die professioneel zijn tot in het kleinste detail!

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann