Historische tramrit naar centrum, Bohemen en Scheveningen

De TS-Scheveningen werkgroep gaat weer een rit rijden ten bate van de HTM 402 met een nieuwe route! Op zaterdagmiddag 4 maart.

Vanaf 14.15 uur instappen voor bij de remise op het terrein Harstenhoekplein 7, ter hoogte van de bushalte lijnen 21 en 23. Vertrek om 14.30 uur en we rijden via lijn 9 en CS naar het Kerkplein, alwaar tijd is voor een fotostop. Dan rijden we naar het Markenseplein en omdat daar weinig ruimte is, meteen door naar het De Sav. Lohmannplein, waar we wederom tijd hebben voor een fotostop. Vervolgens vertrekken we naar het eindpunt van lijn 11 aan de Zeeweg, voor een stop om de zee te zien liggen en de pier met het reuzenrad te zien. Tot slot rijden we weer naar de remise Scheveningen, verwachte aankomst om 16.45 uur.

Ritprijs
Er zijn 45 plaatsen beschikbaar. De ritprijs bedraagt 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen tot 12 jaar. U kunt zich opgeven door een bericht te sturen naar rit-ts-schev15@hotmail.com onder vermelding ‘tramrit 4 maart’. Vermeld bij uw aanmelding, omdat er wel eens de zelfde namen voorkomen, a.u.b. uw adres of woonplaats. U ontvangt dan uw boekingsnummer en het rekeningnummer voor uw overschrijving. U krijgt geen verdere bevestiging en uw plaatsbewijzen of kaartjes ontvangt u als u zich op de dag bij ons aanmeldt. De opbrengsten van de rit zijn ten bate van de restauratie van de uit 1896 stammende open paardentramwagen HTM 402, die als aanhangwagen voor de elektrische tram gerestaureerd gaat worden. Bij overmacht, extreme weersomstandigheden moet de rit worden afgelast (daarom is uw telefoonnummer belangrijk) en krijgt u uw geld terug. Indien mogelijk er zal een vervangende datum gezocht worden.

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann