Lezersaanbieding: De eeuw van uw leven!

Als lezer van De Oud-Hagenaar houdt u van geschiedenis en van (oud) Den Haag. Wat wij u bieden, is dat allemaal, inclusief een leuke middag. In samenwerking met De Oud-Hagenaar kunnen we u een kaartje voor deze voorstelling aanbieden voor een gereduceerd tarief.

De meeste tijd heeft u doorgebracht in de twintigste eeuw, we zetten u in een tijdmachine: houd uw stoel goed vast!

Op donderdagmiddag 2 maart om 14.00 uur gaat u op tijdreis naar de twintigste eeuw. Het jaar 1900 is het beginpunt. De reis is afgelopen zodra de tijdklok 1999 slaat. U wordt ontvangen door twee reisleiders en vervolgens stapt u uit tijdens de crisisjaren 30, de oorlogsjaren 40-45, de jaren 50 en de jaren 60/70. U beleeft elke periode met liedjes, quizjes, films en foto’s. Met unieke archiefbeelden uit het Haags Gemeentearchief. Als klap op de vuurpijl ontmoet u minister-president Colijn en koningin Wilhelmina. Het programma is cabaretesk en informatief. U beleeft de gehele twintigste eeuw opnieuw.

Op donderdagmiddag 2 maart 2017 wordt deze voorstelling opgevoerd in het Theater de Steeg aan het Westeinde 165, aanvang om 14.00 uur. Bent u slecht ter been? Geen probleem, de wijkbus rijdt voor u. De entree bedraagt 2 euro, inclusief een kop thee of koffie in de pauze.

Kaartjes zijn te reserveren door per persoon 2 euro over te maken aan: Stichting 1 wereld, bankrekeningnummer NL54 INGB 0009516882, onder vermelding van: De eeuw van uw leven 2 maart. De kaartjes worden dan op uw naam gereserveerd. Telefonisch reserveren kan ook: 06-54697154. Kaartjes aan de zaal kosten 4 euro.

Een productie van Theater in Feite en Stichting 1 wereld, met medewerking van het Haags Gemeentearchief, De Oud-Hagenaar, Fonds 1818 en de gemeente Den Haag.

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann