De eeuw van uw leven!

We nemen u mee op een tijdreis door de twintigste eeuw in Den Haag, Nederland en de wereld. Quizjes, zingen, films en foto’s.

Houd uw stoel goed vast! In december gaat u op tijdreis naar de twintigste eeuw. 1900 is het beginpunt. De reis is afgelopen zodra de tijdklok 1999 slaat. U wordt ontvangen door twee reisleiders en vervolgens stapt u uit tijdens de crisisjaren 30, de oorlogsjaren 1940-1945, de jaren vijftig en de jaren zestig en zeventig. U beleeft elke periode met liedjes, quizjes, films en foto’s. Met unieke archiefbeelden van het Haags Gemeentearchief. Als klap op de vuurpijl ontmoet u minister-president Colijn en koningin Wilhelmina! Het programma is cabaretesk en informatief. U beleeft de gehele 20e eeuw opnieuw!

Op woensdagmiddag 7 december 2016 wordt de voorstelling opgevoerd in het Theater de Steeg aan het Westeinde 165 aanvang 14.00 uur. Bent u slecht ter been? Geen probleem, de wijkbus rijdt voor u. De entree bedraagt 2 euro, inclusief een kop thee of koffie in de pauze. Kaartjes aan de zaal verkrijgbaar. Reserveren: 06-54697154.

Een productie van Theater in Feite en Stichting 1 wereld, met medewerking van het Haags Gemeentearchief, de Stichting Mooi, Fonds 1818 en de Gemeente Den Haag.

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann