Back to the sixties in Event Plaza in Rijswijk

Op zondag 23 oktober aanstaande is er weer een Back to the Sixties-festival. Dit maal in Event Plaza aan de Lange Kleiweg 86 in Rijswijk.

Vanaf 14.00 uur (zaal open om 13.15 uur) zijn er weer een aantal bands dat live een optreden gaat verzorgen. Renee & his Alligators onder leiding van Rene Nodelijk spelen weer de hits van toen: Guitar Boogie, In the Mood, Limelight en vele anderen.

East & West Rockers spelen de Indorock- en de Nederpophits, die ook terug te vinden zijn op hun net uitgebrachte cd.

Jan de Hont en Dick Zuydwijk.
Jan de Hont en Dick Zuydwijk.

Uit Brabant komen de Defenders, die op deze dag ook Mr. La Comparsa, Jan de Hont, muzikaal zullen ondersteunen. Jan is momenteel weer ‘hot’ door zijn medewerking aan de pioniers van de Nederpop, gepresenteerd door Johan Derksen. Jan de Hont signeert ook zijn pas verschenen boek Jan de Hont – Gitarist…!, die uiteraard ook op deze dag te koop is. Ook de Defenders hebben een nieuwe cd uit, die ook op deze dag wordt gepresenteerd.

Boek van Jan de Hont.
Boek van Jan de Hont.

Sound Sixties is een band uit Zoeterwoude en omgeving die op vakkundige wijze de muziek van Cliff & the Shadows, maar ook het Jumping Jewels-repertoire speelt.

Net als afgelopen keer speelt Hans Hollestelle ook weer met zijn sixties band The Torero’s. Manha de Carnival, Sentimental Sunset, en Desperado komen zeker langs.

Back 2 Basic is eigenlijk de huisband van Schakenbosch en ook zij zijn bereid gevonden om de fans op muzikaal vuurwerk te trakteren.

Als klap op de vuurpijl zijn de muzikanten van Get Back nog eenmaal gaan repeteren om de afsluiter van deze spetterende dag af te sluiten. Shadows, Spotnicks en de bekende Ajoen Ajoen Medley zijn weer terug te horen. De fans worden weer op hun wenken bediend.

De presentatie van dit live sixtiesfestival is wederom in handen van Dick Zuydwijk.

Er zijn nog kaarten te bestellen via telefoonnummer: 06-20092541. Wees er snel bij, want op=op!

Aan de zaal is een beperkt aantal kaarten te koop (mits beschikbaar).

Tot ziens op 23 oktober!

23-okt-nieuwe-lokatie-event-plaza

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann