De Oud-Hagenaar biedt aan: De Liegende Rechter

De Oud-Hagenaar biedt aan: De Liegende Rechter van Hugo Smit. Een advocaat die in zijn carrière verpletterd wordt door een rechter die de financiele steun heeft van de overheid. De advocaat wordt aangevallen, omdat hij gelogen zou hebben, terwijl overduidelijk blijkt dat niet hij, maar deze rechter, loog.

De staat blijft al dertien jaar deze rechter steunen en betaalt alle kosten, meer dan een half miljoen, voor de juridische bijstand van de rechter en ook nog eens de schadevergoeding. Dat is nog niet het ergste wat in het boek wordt ontbloot. Snoeihard wordt aangetoond dat de Staat middels een ambtelijk orgaan – de Raad voor de Rechtspraak – bezig is om onze democratie te ontdoen van de onafhankelijke rechtspraak.

U kunt het boek online bestellen door een mail te sturen met uw gegevens (naam en adres).

Of u maakt 29,95 euro over op rekeningnummer NL 44 ABNA 0813 7269 48, ten name van FRT B.V., onder vermelding van uw naam en adres.

Het boek wordt u dan gratis toegezonden.

Schermafbeelding 2016-09-04 om 12.55.40

Reageren

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann